22 17 12 12 - Østerågade 17, 2. mf, 9000 Aalborg - Sohngårdsholmsvej 53B, 9000 Aalborg eihilt@privat.dk

Børnedans

Her kan du se, hvilke hold Aalborg Danse Center tilbyder til dit barn. Ved spørgsmål ang. holdene kan du kontakte os på aalborgdansecenter@gmail.com eller via kontaktformularet på forsiden.

Vi tilbyder to prøvetimer. De to timer er gratis, hvis ikke du/I ønsker at forsætte. Ønsker du/I at forsætte skal du/I tilmelde jer det/de ønskede hold, og er dermed indgår prøvetimerne i betalingen. 

Børnedans til 2-6 år

 

Lørdag kl. 09.45-10.35

Hold 610 B, Fillipskole

Dansemusene

Til børn fra 2-4 år, med mor og far

Dette hold er for børn i alderen 2-4 år og for deres forældre som er med på dansegulvet. Vi danser til Postmand Per, MGP, Først den ene vej og nogle af de helt nye børnehits. Børnene har det super sjovt samtidig med, at de lærer en masse motorik.

Instruktør: primært Bettina E. Grunnet, Helene Overgaard

 Lørdag kl. 10.40-11.30

Hold 611 B, Fillipskole

Dansetroldene

Til børn fra 4-6 år

Dette hold er for børn i alderen 4-6 år. I denne time laver vi forskellige seje danseserier til bl.a. MGP-musik og andre børnehits. Børnene får lov til at danse og have det sjovt samtidig med at de bliver introduceret for flere forskellige danse og øver motorik. De er alene på gulvet, men mor og far er med i salen og nyde børnene.

Instruktør: primært Bettina E. Grunnet, Helene Overgaard 

Børnedans til 6-8 år

Lørdag kl. 11.35-12.25

Hold 612A B Filipskole

Danselopperne

Til børn fra 6-8 år

Dette hold er for børn i alderen 6 til 8 år. Vi begynder at lære grundtrin i dansene Vals, Quickstep, Cha-cha-cha og Jive, men vi laver også en masse seje trin til bl.a. MGP og andet fedt dansemusik, så vi kan garantere, at der bliver gang i den. Dette hold er uden forældre i salen – de er dog velkommen 1. lørdag i måneden.

Instruktør: primært Bettina E. Grunnet, Helene Overgaard

Børnedans til 8+ år

 

 

Tirsdag kl. 17.10-18.00

Hold 216C, Østerå

Vild med dans

Til børn over 8 år, begyndere/let øvede

Holdet er til begyndere og letøvede børn. Her lærer børnene grundlæggende teknik og nye variationer i 7 danse (Vals, Tango, Quickstep, Samba, Cha-cha-cha, Rumba og Jive). Undervisningen forgår differentieret, dvs. den bliver tilpasset til de enkelte par/børn, så alle kan være med. Der er altid plads til sjov og latter er en del af undervisningen.

Instruktør: Simon Horsleben

Lørdag kl. 12.30-13.20

Hold 613B, Fillipskole

Dansestjernerne

Til børn fra 8-10 år

Dette hold er for børn i alderen 8 til 10 år. Vi fokuserer på dette hold mere på de forskellige latin og standarddanse. Så udover nye variationer i Vals, Quickstep, Cha-cha-cha og Jive, skal der også læres Samba, Rumba, og Tango. Dette hold er uden forældre i salen – de er dog velkommen 1. lørdag i måneden. Vi forbereder os på, at vi i løbet af sæsonen, kan deltage i et par turneringer. Det er ikke et must, at man har gået til dans før.

Instruktør:  Bettina E. Grunnet, Helene Overgaard

 

 

Tirsdag kl. 17.00 – 17.50

Hold 217 A, Fillipskole

Showdans

Til børn fra 8 – 11 år, begyndere/let øvede

På holdet arbejdes der på koreografier til populære sange, samt der skabes en forståelse for forskellige stilarter indenfor dans. Alt dette gør vi med et smil på læben!

Insruktør: Sara Aarøe

Tirsdag kl. 18.00 – 18.50

Hold 218 A, Fillipskole

Showdans

Til børn fra 12 – 14 år, let øvede

På holdet arbejdes der også på koreografier til populære sange, samt der skabes en forståelse for forskellige stilarter indenfor dans. Alt dette gør vi med et smil på læben!

Instruktør: Sara Aarøe