22 17 12 12 - Østerågade 17, 2. mf, 9000 Aalborg - Sohngårdsholmsvej 53B, 9000 Aalborg eihilt@privat.dk

Hit Fit Dance

Her kan du se, hvad for hold Aalborg Danse Center tilbyder dig der gerne vil holde sig fit på en sjov måde.

Ved spørgsmål ang. holdene kan du kontakte os på aalborgdansecenter@gmail.com eller via kontaktformularet på forsiden.

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top! Koreografierne er forholdsvis simple, så man behøver ikke, at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas eller udføre flere detaljer af koreografien, udfra deres egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle allerede ved den første undervisningsgang. GLÆD DIG!

Vi tilbyder to prøvetimer. De to timer er gratis, hvis ikke du/I ønsker at forsætte. Ønsker du/I at forsætte skal du/I tilmelde jer det/de ønskede hold, og er dermed indgår prøvetimerne i betalingen. 

Mandag kl. 18.00-18.50

Hold 118B, Fillipskole

Hit Fit Dance

På HitFit holdet skal man forvente en sjov og underholdende time med sange fra de sidste mange årtier. Der bliver gang i den, og I skal ikke være bange for at svede! Det bliver så sjovt, at I slet ikke opdager, at I sveder – og det jo den bedste måde at dyrke motion på!

Hver eneste gang bliver en fest, og vores friske instruktør vil gøre sit bedste for, at I hver gang går fra holdet med et smil på læben!

Instruktør: Helene Overgaard