22 17 12 12 - Østerågade 17, 2. mf, 9000 Aalborg - Sohngårdsholmsvej 53B, 9000 Aalborg eihilt@privat.dk

Pardans

Her kan du se, hvad for hold Aalborg Danse Center tilbyder dig, der gerne vil danse pardans. Ved spørgsmål ang. holdene kan du kontakte os på aalborgdansecenter@gmail.com eller via kontaktformularen på forsiden.

Vi tilbyder to prøvetimer. De to timer er gratis, hvis ikke du/I ønsker at forsætte. Ønsker du/I at forsætte skal du/I tilmelde jer det/de ønskede hold, og er dermed indgår prøvetimerne i betalingen. 

Begynderhold

Tirsdag kl. 19.40-20.30

Hold 219C, Østerå

Vild med pardans

Begyndere

Holdet er til dig der ikke har danset før eller har haft en pause fra dansen og vil gerne starte igen. Her lærer du/I de grundlæggende trin og enkelte variationer i mindst 4 danse (Vals, Quickstep, Cha-cha-cha, Jive). Undervisningen foregår altid i det bedste humør og latter er en fast del af undervisningen. Du er garanteret et smil på læben hver gang du går hjem.

Instruktør: Simon Horsleben

Torsdag kl. 20.10-21.00

Hold 420B, Filipskole

Vild med pardans 

Begyndere

Dette hold er et begynderhold hvor man ikke behøver at kunne danse, for at gå på. Vi starter ud med at lære dansene Vals, Quickstep, Cha-cha-cha og Jive. Der undervises i en hyggelig og lattermild tone, og vi går ikke hurtigere frem end at alle kan være med. Det er vigtigt for os at vi hygger os, så derfor er I også velkommen til at komme lidt før og få en kop kaffe.

Instruktør: Bettina E. Grunnet, Jess Christensen

Torsdag kl. 19.45-20.30

Hold 420C, Østerå

Vild med pardans

Begyndere

Vild med dans begynder er et hold for dig, der gerne vil stifte lidt mere bekendtskab med nogle af de dejlige danse der bl.a. er set i TV2’s “Vild Med Dans”. Det er danse som: Cha-cha-cha, vals, tango og Jive. Undervisningen vil hele tiden blive tilpasset, så alle deltagere på holdet altid er 100% med i hvad der bliver danset og hvad der bliver gennemgået. Det er et rigtig sjovt hold at starte på hvis man ikke før har danset, eller hvis man efter nogle års pause gerne vil tage dansen op igen.

Instruktør: Bjørn Bitsch, Ashli Williamsen

Let øvede/øvede hold

Mandag kl. 20.40-21.30

Hold 121C, Østerå

Vild med pardans

Let øvede

Holdet er til dig/jer, der har danset 1 sæson før eller har holdt pause fra dansen og vil gerne starte igen. Du skal have kendskab til grundtrinene i Vals, Quickstep, Cha-cha-cha og Jive.  Du/ I stifter bekendtskab med nye danse, som Samba, Tango eller Slowfox. Udover det, bliver der undervist i teknik og andre relevante emner. Latter og godt humør er garanteret og du går i hvert fald hjem med et smil på læben.

Flere gange om året er der fælles undervisning sammen med alle mandags parholdene, hvor der bliver danset og hygget på kryds og tværs.

Der er begrænset antal af plader. Så skynd dig med at tilmelde dig hurtigst mulig for at sikre dig en plads på holdet.

Instruktør: Simon Horsleben

Fredag kl. 19.45-20.35

 

Hold 520C, Østerå

Vild med pardans

Let øvede

Her er vores letøvede pardansere med fokus på nye variationer og dansefærdighed. Man stifter bekendtskab med nye danse, som Samba, Tango og Slowfox.

Du er garanteret godt humør og du sendes i weekenden med et smil på læben.

Instruktør: Simon Horsleben

Onsdag kl. 19.00-19.50

Hold 319Fj, Fjerritslev

Vild med pardans 

Let øvede

Vi fortsætter Vals, Tango, Quickstep, Rumba, Cha-Cha-Cha, Samba og Jive, hvor vi slap inden sommeren. I skal naturligvis videre med disse danse både med variationer og teknik, og vi starter en ny dans over sæsonen. Velkommen igen til gevaldig hygge, dejlig dans og god motion.

Instruktør: Pia Kleinschmidt

 

 

Torsdag kl. 18.30-19.45

Hold 419C, Østerå

Vild med pardans

Let øvede

Vild med dans let øvede er et rigtig godt hold for dig der har danset i nogle sæsoner. Der vil blive danset op til ca 8 danse – 4 standard (Vals, Tango, Slowfox, Quickstep) og 4 latin (Samba, Cha-cha-cha, Rumba, Jive). Undervisningen går stille og roligt fremad, og tilpasses alt efter, hvad der er behov for. Det er et rigtig godt hold for dem, der har lyst til lidt flere udfordringer både i forhold til antallet af danse samt i forhold til koreografierne, deres sværhedsgrad og de tekniske elementer i de enkelte danse.

Instruktør: Bjørn Bitsch, Ashli Williamsen

Øvede hold

 

Mandag kl. 19.50-20.40

Hold 120C, Østerå

Vild med pardans

Let øvede/øvede

Holdet er til dig/jer, der har danset i 2 eller flere sæsoner. Her lærer vores letøvede pardansere nye variationer og dansefærdighed. Du/I stifter bekendtskab med nye danse, som Samba, Tango eller Slowfox. Udover det, bliver der undervist i teknik og andre relevante emner. Humøret er altid i top, og du kommer også til at bruge dine lattermuskler.

Flere gange om året er der fælles undervisning sammen med alle mandags parholdene, hvor der bliver danset og hygget på kryds og tværs.

På holdet er der begrænset antal pladser tilbage. Skynd dig med at tilmelde dig, så du sikre dig en plads på holdet.

Instruktør: Simon Horsleben

 

Tirsdag kl. 19.00-20.15

Hold 219B, Filipskolen

Pardans

Øvede

Holdet er for jer, som ønsker at udvikle jer danseteknisk, igennem teknik og koreografi, således at dansen bliver flydende. Dette er holdet for jer, der enten ønsker at supplere jeres nuværende træningsmængde, eller til jer, der ønsker at starte på en frisk. Der er på holdet en mindre tendens til at sidde og hygge efter undervisning til de, der lyster – ingen tvang! Men det er med til at skabe en fantastisk atmosfære, hvor danserne lærer hinanden og instruktørerne bedre at kende.

Der undervises i både Standard og Latin, med overvægt på standard.

Instruktør: Martin Holleufer, Nellie Cassandra Maagaard

 

Torsdag kl. 19.20-20.10

Hold 419B, Filipskole

Vild med pardans, Slowfoxes

Øvede

Dette hold er for dem, der har gået til dans i nogle sæsoner og kan de fleste standard- og latindanse. Undervisningen er humørfyldt og giver ofte anledning til grin og godt humør. Vi kalder holdet for Slowfoxes, da vi går stille og roligt frem. Koreografierne er ikke så svære, så der er mulighed for at følge med, også hvis man ikke kan komme en gang eller to. Da det er vigtigt for os alle at vi hygger os, er man velkommen til at blive bagefter til en kop kaffe bagefter.

Instruktør: Bettina E. Grunnet, Jess Christensen

Meget øvede hold

Mandag kl. 19.00-19.50

Hold 119C, Østerå

Vild med pardans

Meget øvede

Holdet er til dig/jer, der har danset flere sæsoner. Vores øvede pardansere lærer her nye variationer og forbedrer deres dansefærdighed. Der bliver både undervist i teknik, holdning og andre relevante emner. Dette foregår altid med højt humør og en del latter. Der bliver danset 9-10 danse.

Flere gange om året er der fælles undervisning sammen med alle mandags parholdene, hvor der bliver danset og hygget på kryds og tværs.

På holdet er der begrænset antal pladser tilbage. Skynd dig at tilmelde dig hurtigst mulig for at sikre dig en plads.

Instruktør: Simon Horsleben

Torsdag kl. 18.30-19.20

Hold 418B, Filipskole

Vild med pardans, Quicksteps 

Meget øvede

Dette hold er for par der har gået til dans i nogle sæsoner og kan danse alle 10 standard- og latindanse. Undervisningen er humørfyldt og giver ofte anledning til grin og godt humør. Vi kalder holdet for Quicksteps, da vi går lidt hurtigere frem med koreografierne og bruger derudover også tid på teknik. Da det er vigtigt for os alle at vi hygger os, er man velkommen til at blive bagefter til en kop kaffe.

Instruktør: Bettina E. Grunnet, Jess Christensen

Tirsdag kl. 20.30-21.45

Hold 220C, Østerå

Vild med pardans

Øvede/meget øvede

Her danser vores mest øvede pardansere. Der bliver danset alle 10 danse med stor fokus er på teknik og dansefærdighed. Som udgangspunkt får du/I ikke nye variationer på holdet, men godt humør og en del hygge er garanteret.

Der er begrænset antal af pladser tilbage. Så skynd dig med at tilmelde dig, så du er sikret en plads på holdet.

Instruktør: Simon Horsleben

 

 

 

 

 

 

Torsdag kl. 20.30-22.00

Hold 421C, Østerå

Vild med pardans

Øvede/Meget øvede

Vild med dans meget øvede er det mest avancerede hold. Der vil blive danset op til alle 10 danse – de 5 standard som er vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep. Samt de 5 latinamerikanske danse der er Samba, Cha-cha-cha, Rumba, Paso double og Jive. Der vil blive undervist i avancerede koreografier samt lagt en del fokus på teknik og forbedring af de enkelte trin i de forskellige danse. Det er et super godt hold for dig/ jer der har danset i flere sæsoner eller mere og har lyst til udfordringer hver gang. Der bliver danset i 90 minutter pr. gang på dette hold.

Instruktør: Bjørn Bitsch, Ashli Williamsen

 

 

 

 

 

Tirsdag kl. 19.00-20.0

Hold 219Ha, Halkær

Vild med pardans

Meget Øvede

Lektionerne vil blive afviklet med 45 min træning, 15 min pause og derefter igen træning 30 min. Da I nu danser alle 10 danse, er der nok at tage fat på. Vi arbejder hårdt i et venskabeligt, herligt dedikeret dansemiljø og jeres koreografier og teknikker udvikles over sæsonen. Velkommen til endnu en dejlig sæson.

Instruktør: Pia Kleinschmidt, Flemming Blæsdahl/Brian Christensen

Seniorhold

 

Onsdag kl. 11.00-12.00

Hold 311C, Østerå

Pardans 50/60+

Let øvede/øvede

Holdet løber over 24 onsdage – 12 i månederne september, oktober og november 2017 (ugerne 36-48 på nær uge 42) og 12 i månederne januar, februar og marts 2018 (ugerne 1-13 på nær uge 8). På holdet forudsættes der kendskab til grundtrinene i de 5 standarddanse (vals, quickstep, tango, slowfox og wienervals) og i 4 af de latinamerikanske danse (Cha-cha-cha, Jive, Rumba og Samba) – samt kendskab til de mest elementære trinkombinationer. Der vil blive undervist i mere avancerede variationer i de nævnte danse. Den overvejende del af tiden vil blive anvendt på standarddansene. Der vil blive arbejdet meget med både stil og holdning.

Der bliver lagt vægt på et hyggeligt og humørfyldt samvær, hvorfor der også er sat tid af til fælles kaffepause sammen med det foregående hold. Hvis der er stemning for det på holdet, kan der også undervises i selskabsdansen Les Lanciers. Endvidere kan der evt. arrangeres workshops i de ”stille” måneder december, maj/juni og august på samme tidspunkt som holdet (onsdag formiddage).

Instruktør: Jørn og Aase Brøndum-Nielsen

Onsdag kl. 10.00-11.00

Hold 310C, Østerå

Pardans 50/60+

Begynderne/let øvede

Holdet løber over 24 onsdage – 12 i månederne september, oktober og november 2017 (ugerne 36-48 på nær uge 42) og 12 i månederne januar, februar og marts 2018 (ugerne 2-14 på nær uge 8). Der undervises i grundtrinene i standarddansene Vals, Quickstep og Tango og i de latinamerikanske danse Cha-cha-cha, Jive og Rumba. Der instrueres i nogle få variationer i hver af dansene, og disse bliver også tillempet, så parrene kan bruge de tillærte færdigheder i praksis på dansegulvet ved festlige lejligheder.

Der bliver lagt vægt på et hyggeligt og humørfyldt samvær, hvorfor der er også er sat tid af til fælles kaffepause med det foregående hold.

Hvis der er stemning for det på holdet, kan der også undervises i selskabsdansen Les Lanciers. Endvidere kan der evt. arrangeres workshop i de ”stille” måneder december, maj/juni og august på samme tidspunkt som holdet (onsdag formiddage).

Instruktør: Jørn og Aase Brøndum-Nielsen

Til alle niveauer

Fredag kl. 18.30-19.45

Kun lige uger!

Hold 519C – 2, Østerå

Wienerdans

Holdet er et projekt over 2 sæsoner (du er tilmeldt én sæson ad gangen), og er for ALLE pardansere – lige fra begyndere til meget øvede. Det er samtidig et projekt, der vil give jer alle tiders sammenhold med de øvrige deltagere, som I skal ud at rejse sammen med efter anden sæson. Vi har flere mål i sigte. For det første bliver I ALLE rigtigt dygtige til at danse wienervals. For det andet skal vi have det sjovt HELE vejen og for det tredje skal vi ikke glemme at feste – de to store begivenheder er planlagt til: Efter sæson 2017-2018 deltager vi i et WIENERBAL et sted I DANMARK – og efter sæson 2018-2019 tager vi til WIENERBAL I WIEN (eller et sted i nærheden). Eftersom holdet er åbent for alle, vil vi tilrettelægge undervisningen, som Simon Horsleben står for assisteret af Pia Kleinschmidt, så alle får “noget med hjem” hver gang. Derfor er udgangspunktet at de mindre øvede danser kl. 18:30 – 19:20 og de mere øvede kl. 18:55 – 19:45. Dvs. I får 25 minutter hvor alle par træner sammen, og samtidig får I undervisning præcist på jeres niveau. Vi kommer til at danse (i mindre doser) de øvrige standard danse, som en afveksling midt i al wienervalsen.

MEN GLÆD JER TIL ET FORRYGENDE FORLØB MED DEN FESTLIGSTE AFSLUTNING AF ALLE – WIENERBAL

Instruktør: Simon HorslebenPia Kleinschmidt

Fredag kl. 18.30-19.45

Kun ulige uger!

Hold 519C – 1, Østerå

Pardans, Fredagscafé (std./latin)

Her er muligheden for at danse en ekstra gang hver anden uge. Der danses både standard og latin. Man får ikke nye variationer, men derimod fokus på dansefærdigheder.

Bagefter er der mulighed for at hygge og ønske hinanden god weekend.

Du skal være tilmeldt en af vores parhold for at kunne deltage her.

Instruktør: Simon Horsleben